Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Bažant v anglické slanině

488_1452335886_bazant_newsthumb_610 Bažant v anglické slanině

Podáváme s knedlíky a dušeným špenátem.

Ingredience

1 bažant
podle chuti sůl, pepř, kmín, zázvor, nové koření a chilli
300 g anglická slanina
2 střední cibule
4 stroužky česnek
100 g špek

Postup přípravy

Bažanta naporcujeme, osolíme a posypeme špetkou od každého koření. Jednotlivé porce obalíme do plátků slaniny, které zajistíme párátky nebo provázkem. Vložíme je do pekáče, posypeme pokrájenou cibulí a česnekem a poklademe plátky špeku.

Podlijeme vodou, zakryjeme poklicí a pečeme při 200 °C 30 minut. Potom poklici odkryjeme a dopékáme ještě asi 30 minut.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře


Doporučené recepty:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons