Uvař maso se zeleninou, získáš polévku i suroviny na medailonky.
Ingredience
200 g vařené nebo pečené krůtí maso
1/2 ks uvařená brokolice
2 ks hlíva ústřičná
kořenová zelenina z vývaru
200 g hrubá mouka
2 vejce
sůl a pepř podle chuti
trocha strouhanky
olej podle potřeby
Postup přípravy
Krůtí maso nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme pokrájenou brokolici, hlívu a uvařenou zeleninu. Vsypeme mouku, vklepneme vejce, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou.
Tvoříme placičky, které osmažíme na oleji. Já jsem je dělala na výpeku z krůty, krásně voněly i chutnaly.
Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.
Komentáře
Doporučené recepty: