Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Azu po tatarsku

488_1453057727_Azu po tatarsku_newsthumb_610 Azu po tatarsku

Nejlépe ti bude chutnat s rýží.

Ingredience

400 g hovězí roštěná
trocha pepře
3 lžíce olej
2 cibule
4 lžíce rajský protlak
vývar dle potřeby
podle chuti bobkový list, pepř, nové koření, sůl a cukr
4 kyselé okurky
oříšek másla
1 lžíce hladká mouka
Doba přípravy
30 + odležení minut

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší nudličky, opepříme, zalijeme trochou oleje a necháme 2 hodiny odpočinout.

Na pánvi rozpálíme olej, vložíme na něj maso a zprudka asi 4 minuty opékáme. Pak maso vyjmeme a do výpeku dáme cibuli a trochu cukru. Necháme zezlátnout, přidáme protlak, koření, podlijeme vývarem a vrátíme osolené maso. Dusíme 10 minut, vmícháme nakrájené okurky a oříšek másla obalený v mouce.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře


Doporučené recepty:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons