Nejlépe ti bude chutnat s rýží.
Ingredience
400 g hovězí roštěná
trocha pepře
3 lžíce olej
2 cibule
4 lžíce rajský protlak
vývar dle potřeby
podle chuti bobkový list, pepř, nové koření, sůl a cukr
4 kyselé okurky
oříšek másla
1 lžíce hladká mouka
Doba přípravy
30 + odležení minut
Postup přípravy
Maso nakrájíme na menší nudličky, opepříme, zalijeme trochou oleje a necháme 2 hodiny odpočinout.
Na pánvi rozpálíme olej, vložíme na něj maso a zprudka asi 4 minuty opékáme. Pak maso vyjmeme a do výpeku dáme cibuli a trochu cukru. Necháme zezlátnout, přidáme protlak, koření, podlijeme vývarem a vrátíme osolené maso. Dusíme 10 minut, vmícháme nakrájené okurky a oříšek másla obalený v mouce.
Komentáře
Doporučené recepty: