Chcete být informováni o receptech od Ládi Hrušky?

Chcete od nás dostávat pravidelně recepty Ládi Hrušky?

Nebudeme Vám posílat žádný spam. Odběr recepty můžete kdykoliv v budoucnu odhlásit.

Shopnito.cz

Andaluské gaspačo

Andaluské gaspačo

Polévku jsme poprvé ochutnali ve Španělsku.

Ingredience

5 plátků chléb toustový
150 ml voda
2 paprika červená
800 g rajčata
2 cibule
2–3 stroužky česnek
5 lžic olej olivový
1 lžíce ocet vinný
1/2 lžičky pepř růžový
trocha citronová šťáva
pepř
sůl

Postup přípravy

Z toastového chleba odkrojíme kůrku, nakrájíme ho na kostičky a dáme do mixéru. Přidáme vodu, krájená rajčata, papriky, cibulky, česnek, olivový olej, vinný ocet, pepř, sůl a rozmixujeme. Dochutíme citronovou šťávou a podáváme s pečivem.

TIP: Polévku můžeme ozdobit zakysanou smetanou.

Líbil se Vám tento recept? Podělte se o něj s ostatními.

Komentáře

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Free WP Themes. | Thanks to Best Free WordPress Themes, Find WordPress Themes Free and Free WP Themes
Show Buttons
Hide Buttons